FESTA MODERNISTA IGUALADA  14/09/19

La meva proposta per a l'Agenda Impuls 2019, una agenda d'activitats gratuïtes pensada i organitzada pel jovent de la ciutat amb el suport del departament de juventut de l'Ajuntament d'Igualada (La Kaserna), és una FESTA MODERNISTA a Igualada. ¿Però en que consistirà exactament?
Si voleu estar al dia de les últimes notícies sobre la Festa Modernista d'Igualada, voleu més informació o necesiteu contactar-nos visiteu la pàgina oficial de l'esdeveniment:

festamodernistaigualada.webnode.es


Si no us voleu perdre cap novetat sobre la Festa Modernista Igualada doneu un cop d'ull i seguiu-nos al nostre instagram:

festamodernista_ig

La Festa Modernista d'Igualada va estar carregada d'emocions, art i noves oportunitats per viure una experiència única. 

Una tarda pensada per apropar d'una manera emocionant i entretinguda als joves al modernisme, també conegut com art nouveau, un moviment artístic i de pensament que va causar furor a Europa i Amèrica, entre finals del segle XIX i principis del XX. 

Aquest moviment volia deixar enrrere les tradicions i els estils anteriors i es va inspirar en la bohemia i tot allò que era exòtic (Marroc, Turquia, Japó, índia, tribus africanes, ...), urbà i modern, degut a que s'apropava un nou segle i volien reinventar-se. 

Així com molts joves d'avui en dia, els modernistes tenien una mentalitat oberta, liberal, inovadora i moderna i molts creien que l'art era l'eina per mitjà de la qual s'havia de canviar el món.


La Festa Modernista Igualada va comptar amb:

- una Ruta Teatralitzada

En aquesta Ruta es van conèixer curiosos personatges i les seves enrebesades històries, que ens van mostrar com era Igualada a l'època modernista. Això sí , amb moltes rialles i moments inesperats.

- una exposició de cartells modernistes

Va incloure tots els cartells que es van presentar a un concurs de cartells que va tenir lloc un mes abans de la festa (amb un fantàstic premi per al guanyador). Tots els cartells estan disponibles en la pàgina web oficial de l'esdeveniment junt amb el nom dels artistes i les xarxes socials on comparteixen el seu art.

- un increïble espectacle de ball per finalitzar la Festa


En aquest video s'explica (en anglès) el moviment del modernisme d'una manera senzilla, breu i amb moltes fotografies, 


GRÀCIES PER VENIR A LA FESTA MODERNISTA IGUALADA !!!

Fes la teva web gratuïtament! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Som-hi!