FESTA MODERNISTA IGUALADA  14/09/19

La meva proposta per a l'Agenda Impuls 2019, una agenda d'activitats gratuïtes pensada i organitzada pel jovent de la ciutat amb el suport del departament de juventut de l'Ajuntament d'Igualada (La Kaserna), és una FESTA MODERNISTA a Igualada. ¿Però en que consistirà exactament?


Tens entre 15 i 25 anys i vius o estudies a l'Anoia? T'agradaria guanyar una camara instax i 100€ per gastar a diferents botigues d'Igualada? Ets un artista i voldries donar-te a conèixer? Si és així aquest concurs és per a tu.

Consulta les bases aquí.

Inscriu-te al concurs i penja el teu disseny aquí.


Si voleu participar com a voluntaris envieu un missatge amb el vostre nom i l'assumpte VOLUNTARI/A al correu electrònic: 


modernismoigualada@gmail.com 


Agraïm molt la col·lavoració de tots!

Si voleu estar al dia de les últimes notícies sobre la Festa Modernista d'Igualada, voleu més informació o necesiteu contactar-nos visiteu la pàgina oficial de l'esdeveniment:

festamodernistaigualada.webnode.es


Si no us voleu perdre cap novetat sobre la Festa Modernista Igualada  ni cap oportunitat de participar-hi doneu un cop d'ull i seguiu-nos al nostre instagram:

festamodernista_ig

La Festa Modernista d'Igualada estarà carregada d'emocions, art i noves oportunitats per viure una experiència única. 

Una tarda pensada per apropar d'una manera emocionant i entretinguda als joves al modernisme, també conegut com art nouveau, un moviment artístic i de pensament que va causar furor a Europa i Amèrica, entre finals del segle XIX i principis del XX. 

Aquest moviment volia deixar enrrere les tradicions i els estils anteriors i es va inspirar en la bohemia i tot allò que era exòtic (Marroc, Turquia, Japó, índia, tribus africanes, ...), urbà i modern, degut a que s'apropava un nou segle i volien reinventar-se. 

Així com molts joves d'avui en dia, els modernistes tenien una mentalitat oberta, liberal, inovadora i moderna i molts creien que l'art era l'eina per mitjà de la qual s'havia de canviar el món.


La Festa Modernista Igualada comptarà amb:

- una Ruta Teatralitzada

En aquesta Ruta coneixerem curiosos personatges i les seves enrebesades històries, que ens mostraran com era Igualada a l'època modernista. Això sí , amb moltes rialles i moments inesperats.

- una exposició de cartells modernistes

Inclourà tots els cartells que es presentin a un concurs de cartells que es frarà un mes abans de la festa (amb un fantàstic premi per al guanyador). Tots els cartells estaran disponibles en la pàgina web oficial de l'esdeveniment junt amb el nom dels artistes i les xarxes socials on comparteixen el seu art.

- un increïble espectacle de ball per finalitzar la Festa


En aquest video s'explica (en anglès) el moviment del modernisme d'una manera senzilla, breu i amb moltes fotografies, 


ENS VEIEM A LA FESTA MODERNISTA IGUALADA !!!